- Jeg er så glad! Du aner ikke!

Senterleder Roy Johansen er på tur ut av sitt gode skinn i pur glede over at Rusta nå er klar for Oti-sentret.

- Rustad er en aktør som vil være en stor magnet overfor kundene. Svært mange kjenner til dem, for de har så å si alt - og til en veldig lav pris. Før har folk måttet kjøre til Trondheim for å handle hos dem. Fra neste høst trenger de ikke det lenger, sier Johansen.

- Voldsomt berikende

Med sine 2300 kvadratmeter vil Rusta bli den nest største butikken ved Oti-sentret når de åpner neste høst.

- Rusta har sine produkter innen hus/hjem/fritid, og det er en innertier for Oti, som satser på hjem- og interiørmarkedet. Jeg er sikker på at Rusta vil passe veldig godt inn på senteret og jeg tror spesielt at Europris, Skeidar og Rusta vil utfylle hverandre på en veldig god måte.

Skipper i tøffe tider

Roy Johansen har stått ved roret på Oti-skuta gjennom den verste nedturen i kjøpesenterets historie. Men til tross for at han i en periode var vitne til at den ene butikken etter den andre flyttet ut, og omsetninga ved senteret falt som stein, ga han aldri opp.

Han fikk betalt for lojaliteten og tålmodigheten da Lars Løseth og Amfi-gruppa kjøpte seg inn i senteret. Det ble starten på en helt ny satsing ved Oti-sentret.

Kraftig opptur

Rusta er det siste resultatet - så langt - av denne satsinga.

- Vi har vært gjennom tøffe tider på Oti. Vi har vært et godt stykke nede i kjelleren, men nå er vi virkelig på tur opp, sier Johansen.

Tidligere i høst åpnet tre nye forretninger ved senteret: Europris, Vitus og Pizzabakeren.

- Vi har opplevd et fantastisk oppsving etter at disse tre åpnet, sier en glad senterleder som kan vise til en omsetningsøkning på 65 prosent i løpet av et lite halvår!