Vessøra

I 2013 feiret Lian Trevarefabrikk 100-årsjubileum. I dag, fem år seinere, er antall ansatte og bedriftens alder det samme - 105. Og selv om veksten ikke har så jevnt at den tilsvarer én i pluss for hvert leveår, er det fortsatt vekst som gjelder.

Klar for 100 nye

— Vi er godt fornøyd med veksten fra 2016 til 2017. Vi har oppnådd det vi ønsket oss, sier daglig leder Lars Ole Hageskal, etter at han i fjor kunne legge fram tidenes beste omsetning på nærmere 160 millioner kroner.

Nå har den danske eieren Dovista en strategi om ikke å offentliggjøre siste års omsetningstall og resultat før litt lenger utpå året. Derfor kan han ikke røpe 2017-tallene ennå.

— Det jeg kan si er at vi er fornøyd. Vi er inne i spennende tider, og er klar for 100 nye år!

Prikken over i-en

Lian Trevarefabrikk produserer vinduer for prosjektmarkedet. Bedriften leverer til hele landet, og hvor enn du er, er det store muligheter for å få øye på den karakteristiske blå-hvite logoen med den oransje prikken over i-en.

Dette kunne også ha vært et slagord på Lian. De strekker seg stadig høyere for å bli bedre og større - for å sette prikken over i-en, i en bransje med tøff konkurranse.

Fakta

Omsetning: 159,5 mill.

Ansatte: 105

Etablert: 1913