Med nærmere 1100 solgte billetter, fornøyde artister og ikke minst publikum, ble arrangementet i Orklahallen en suksess. Når det i tillegg blir økonomisk godt, ser det ut til at det også neste år blir et nytt treff for rockeinteresserte i Orkdal.

Pent overskudd

– Nå er ikke alle detaljer klare, men det ser ut til at vi klarer et overskudd på om lag 100 000 kroner, sier Berg.

Berg har hele tiden vært tro mot grunnkonseptet, og fått bekreftelse på at formelen stemmer.

– Artistutvalget har alltid vært godt. Vi gjorde noen budsjettmessige justeringer i år, og når vi i tillegg hadde over 200 flere publikummere enn i fjor, blir det også en økonomisk suksess, sier en fornøyd arrangør.

Knirkefritt

Han skryter av alle involverte, og kan konstatere at det ikke var noen uheldige episoder av noe slag. Det er gjort mye for at folk skal trives, noe både vaktmannskap og vertskap for øvrig skal ha mye av æren for.

– Det er ikke lett å trekke fram noen spesielle, men jeg må si jeg er imponert over Orkla FK som stiller med nærmere 100 personer som vakter og serveringspersonale, skryter Berg.

Dugnadsånd

Jan Ustad i Orkla sier de har fått gode tilbakemeldinger, og bekrefter at arrangementet er en svært viktig inntektskilde for klubben. Han poengterer også at de har et godt samarbeid med Orkdal idrettslag i forhold til opp- og nedrigging.

– Vi stiller gjerne igjen neste år, sier Ustad.

Konserten har fått et navn som gjør at den trekker folk langveis fra, både nasjonalt og internasjonalt. Alt tyder på at det bare er å forberede seg på ny orkdalstur neste år. Oktoberrock er kommet for å bli.